maanantai 28. maaliskuuta 2011

4 viikkoa täynnä

No niin, tänään oli taas punnituspäivä ja yllätys yllätys...1,5 kg oli tipahtanut edellisestä lukemasta :) 4 vk ja 4,5 kg on saavutettu nyt! Tässä hyvä alku ja oon kyllä päättänyt että kun ens maaliskuussa lähdemme sinne Teneriffalle niin hoikempi täytyy olla kuin viimeksi kun oltiin lämpimässä, kyllä jämpti on näin!!

Sunnuntaina meillä on ne ristiäiset ja siitä 2 vk lähdetään kavereiden kanssa tuonne pohjoiseen viettämään pitennettyä viikonloppua ;) Pääsiäisen vietän sitten työn merkeissä ja isukki lähtee rentoutumaan työporukallaan Tallinnaan. Minua ei kiinnostanut se Tallinnan reissu, koska se on kamalaa bussissa istumista täältä Oulusta Hesaan.
Jotenkin sitä oottaa kesää jo kovasti...piti vähän muistella viimekesää ja reissuja mitä teimme. Ajelimme pyörällä viimekesänä tosi paljon.Pisin reissu oli Turussa mummoa ja veljen perhettä käytiin moikkaamassa. Autolla tehtiin sitten Varkauden reissu, niin Vilmaki pääsi mukaan.

Palataan ens maanantaina asiaan, ja katsotaan miten mummin on käynyt kun käy ristiäisissä syömässä hyvää poronkäristystä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti