lauantai 2. huhtikuuta 2011

Shoppailua...



Tänään innostuin kaupungille vähän shoppailemaan. Ostin lopultakin uuden talousvaaán!
Eikös oo aika komee kapistus :) Maksoi 39,90 €. Oiskait sen voinut halvemmallaki saada jostain, mutta minä en jaksa juosta 10 eri liikettä ja vertailla hintoja.
Ostan sen mikä näyttää minulle sopivalta ja sillä siisti.
Ostettiin sitte myös kotiin oma kännykkä Mustan pörssin tarjous samsung 19,90 € ja kahden vuoden takuu! Ärskältä sitte käytiin liittymä siihen. Nyt on sitte puhelin millä soittaa, jos oma menee mykäksi, nimimerkillä kokemusta on ;)

Pari viikkoa sitten tulin töistä kotiin ja mies soitteli että hän sitten soittaa kun tuut hakeen töistä. Aloin rassaamaan puhelinta ja se tilttas. Ajattelin että käytän kortin pois, niin pelaa taas. Käytin masiinan kiinni ja aukaisin , kysyy pin koodia, laitoin sen. Sanoo väärä koodi, laita uudestaan! Laitoin uudestaan, väärä koodi kerta vielä ja menee lukkoon! Apua!!!!! Mikä se on....laitoin vielä kerran ja väärä koodi, laita puk koodi!! Ei ollut mulla pukkia eikä puhelinta millä soittaa, mitä sitte???
Hätä keinot keksii :) Menin facebookiin kyttäämään että jos joku tuttu ois koneella paikalla. Sain sieltä kaverin kiinni jota pyysin soittamaan sitte miehelle ja kysymään että moneltako haetaan töistä ja että mun puhelin ei toimi.
Miehen puhelimella sitte tilasin puk koodin että sain masiinan taas pelittämään. Silloin päätin että oiskait se hyvä olla kotona toinen puhelin jos hätä tulee, ja nyt se sitte on :)) Huomenna lähetään sitte sinne pikku Sallin ristiäisiin <3 Kuullaan sitte mikä pikkuneidin koko nimi on. Saas nähdä kuinka siellä Tilda neiti on vauhdissa.

Tänään vietetään rauhallista koti iltaa kun kerranki ollaan molemmat kotona viikonloppuna <3 Tanssijalkaakin kyllä vähän kutkuttaa,mutta jos malttais vielä 2 vk niin sitten pääsee 3 iltaa "humppaamaan" kun lähdetään tyttöjen kanssa sinne Leville nauttimaan pitkästä viikonlopusta to-su. On sitä reissua odotettukkin pitkä talvi! Se on kivaa kun on aina mitä odottaa...:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti