perjantai 25. marraskuuta 2011

Sairastelua

Kävimme Vilman kanssa eilen Lemmikissä. Tuloksena kahden viikon lääkekuuri ja melkein 100 € lasku :( Se on nyt muutamana yönä, ja yhtenä päivänäki pissaillu sisälle. Sai sitte pissatulehduksen, kun tuolla takapihalla istui kylmässä maassa aidan vierellä ja kyttäsi ohi kulkijoita.Laihdutuskuurille määrättiin myös. Painoi jo 6,1 kg kun reilu vuosi sitten paino oli 5,3 kg.

Mulla kans räkä valuu edelleen, kolmas viikko jo menossa tätä hemmetin räkätautia. Alkaa usko loppua tämän kanssa pikkuhiljaa. Sain opettajalta eilen postia ja minun näyttösuunitelmani oli hyväksytty :D Pääsen aloittamaan näyttöviikon 5.12.2011.
Vielä kun sais sen viikon vedettyä kunnialla läpi. Pääsen sitten joululomille 15.12 ja kouluun takas tarvii mennä vasta 3.1.2012

Ens viikonloppuna ois sitte Sallin perheen muutto. Muuttavat Pudasjärvelle ja Martta aloittaa joulukuussa työt siellä. Salli jää ainaskin kuukaudeksi isänsä kanssa kotiin. Vähän harmittaa kun muuttavat kauemmaksi, ei näe tyttöä sitten niin usein. Jahas ulkona alkoi satelemaan lunta...jospa se talvikin sieltä pikkuhiljaa tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti