perjantai 16. joulukuuta 2011

Joululomille

Nyt sitä sitten ollaan lomalla! Olipas tosi ihanaa jäädä kotiin. Ajattelin että nyt nukun sitten aamuisin pitkään, ja tänä aamunakin unet loppuivat 7.30 ja se oli siinä. Nousin sitten aamukahvin keittoon. Eilen kävin kampaamossa ja Jusen kanssa kaupungissa. Aika kamalaa saada kaupungissa parkkipaikkaa. Oli hermo mennä kun siellä kiertää ympyrää ja ei löydy.

Tänään tulee pikku Salli mummun ja papan iloksi, illalla tänne. Ens viikolla sitten siivoillaan ja leivotaan pipareita. Lahja hommat on jo hoidettu. Tulis vaan pakkasta vähäsen. Mukavaa Joulun odotusta kaikille :)

1 kommentti:

  1. Heips tulimme ihan vasta Mikkelistä ai mitäpä me siellä no Sussulle ja Jonille haettiin uusi koiran pentu ihan samallainen, kun pinja. On se ihana vesseli. Huomenan meen hoitaan niitä vähäksi aikaa. Arilla loppuu loma ja lähtee sunnuntaina töihin. Alkavalla viikolla olis paljon vielä tekemistä kaiiki laatikot tehdään Sussun kaa yhdessä ja lahjatkin on vielä paketoimatta ja koti siivota. No hiljaa hyvää tulee.. Kiitos ihanasta joulu kortista joka toi minulle paljo iloa. Taina

    VastaaPoista