sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kotiin paluu...

Tänään on kotiuduttu Kemin reissulta. Illalla kävimme Kemin kaupunginteatterissa katsomassa esityksen BUSSI SOMEROLLE Rauli Baddingin tarina. Tarina kertoi Raulin lapsuudesta ja siitä miten Raulista tuli laulaja. Tarina eteni ja päättyi Raulin kuolemaan. Koskettava esitys. Pääosan esittäjä Eero Rannio osasi hyvin esittää Raulia.

Yövyimme Cumulus hotellissa. Aivan perushuone ja ruokakin oli päivällisellä hyvää syötävää. Valkosipulikermaperunat ja possunfilepihviä. Alkuruokana tomaattikeitto josta en niin kamalasti tykännyt. Jälkkärinä jätskiä.

Teatterin jälkeen kävimme karaokebaarissa vähän aikaa mutta nukkumaan mentiin jo 1 aikaan. Parhaat olivat juhlineet aamuun saakka.Pitäisi useammin lähteä tämmöisille porukan reissuille. Tämä oli miehen liiton osaston järjestämä reissu. Sisälsi kyydin,hotellimajoituksen,päivällisen, teatterilipun...ja hinta 50 €/ henki ei paha minusta.
Nyt on olo vähän nuutunut, ja huominen päivä pitäisi yrittää lukea tiistai aamuna olevaan mikrobiologian tenttiin.

Vilma oli niin ILOINEN ku äippä palasi kotiin :) Oli vissiin ollut tylsää Juuson seurassa. Alkavan viikon on luvannut aika kovia pakkasia -30 parhaimillaan, huh, huh..paleltuukohan sitä kokonaan?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti