sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunnuntai puuhailuja...

Tänään lähdimme Niinan, Martan ja Sylvin kanssa käymään kirpputorilla. Kaakkurissa oli lastenvaate- ja tavara kirppis MLL:n järjestämä. Oisko 10 pöydällistä ollut myytävää ja ostelijoitakin jonkun verran. Ostin Tildalle 2 puseroa 1€ kpl. Leluja ostin muutaman tänne meille hintahaarukka 0,50 - 1€ kpl. Sylville yöpuku hinta 1€. Sallille ihka uusi ruokalappu, pyytö 3€ maksoin 2€ :) Juotiin vielä pullakahvit siellä ja sitten sittariin soppailemaan. Me Sylvin kanssa katseltiin ja kierreltiin ku tytöt hypisteli vaatteita.

Tultiin meille ja sillä aikaa oli pappa laittanut ruuan ja Jesse vahtinut Sallia ja Tildaa. Syötiin hyvin ja lopuksi nautittiin kahvit Aino jäätelön kera.
Lapset lähti ja mummu työntyi päiväunille :) Otin tunnin päikkärit, ja kyllä taas jaksaa. Käytiin sauvakävelemässä 1h 20 min. noin 8 km lenkki taitaa olla. Pimeä tuli takaisin tullessa ja katulamput syttyivät.


Huomenna ois tenttiin luku päivä, toivotaan että jotain asiaa jäis päähänkin.Keskiviikkona on sitte kehityspsykologian tentti. Semmoista meininkiä täällä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti