maanantai 31. lokakuuta 2011

Vielä yksi päivä koulua ja sitten alkaa työssäoppiminen...


Se on sitte Maanantai. Autoki hajosi eilen :( Käytiin Panumalla ja Martta ja Salli lähtivät meidän kyydissä kotiin. Käännyttiin Jylkynkankaalla parkkipaikalle niin ohjaustehostimenhihna, tai jotain sinnepäin hajosi!

Tomi haki minut aamulla kouluun.Istuttiin pari tuntia ja Tomi kuiskas että eikös me olla käyty nämä samat asiat läpi edellisessä koulutuksessa? Sanottiin opelle että me on opiskeltu jo nämä asiat aiemmin, se sano että menkää sitte kotiin ja tehkää siellä yks laajempi tehtävä. Täällä nyt sitte ollaan.

Oon tuossa imuroinut ja aattelin että jos lähtis Vilman kans käymään lenkillä. To pitää mennä käymään koulussa muutama tunti ja ens tiistaina alkaa sitten työssäoppiminen. Menen tuohon naapuriin Talvikankaan päiväkotiin.Pienten osastolle, ovat kaikki alle 3 vuotiaita, huh huh. Taitaahan se meikä olla poikki aina työpäivän jälkeen.

Kävin viimeviikolla Kiimingin kirpparilla ja löysin tyttöille kaikkea pientä ja tietenkin halvalla niinkuin Sulo Vilenkin aina :D
Tämmöistä täällä tänään....P.S tuo kuva on otettu Hiukkavaarassa. On käyty siellä aina kääntymässä lenkkeilessä. Tulee 10 km lenkki kun siellä asti sauvoo. Kovasti oon yrittäny kävellä, mutta näköjään läski on ikuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti