maanantai 8. lokakuuta 2012

Tänään ei oo mun päivä


Tänään aloitettiin taas sitte kunnolla opiskelemaan kuten kuvasta näkyy. Saatiin kaikki nämä kirjat nyt opiskeltavaksi. Monistenippu jossa on montakymmentä sivua, siihen pitää etsiä tietoja . Positiivista tässä on että anatomiasta ja fysiologiasta ei tuu enää tenttiä vaan kertaustehtävä :)

En oo varmaan maininnut että keväällä yks ilta katsoin tv:tä ja Vilma nukkui eteisessä. Se nousi ylös ja näytti että vasen jalka ei pelaa ja pääki nyki jotenkin ihmeellisesti. Raukka oli ihan hädissään ja tuli minun luo. Silittelin ja rauhoittelin ja oli kohta ihan ok. Olin jo unohtanut koko jutun kun tänään...

Niinan perhe oli kaupungissa asioilla ja olivat menneet meille lapsille antamaan ruokaa. Vilmalla oli ollut just samanlainen kohtaus päällä kuin silloin keväällä. Niina soitti mulle että mikä Vilmalla on? Sanoin että rauhoittele sitä ja katso pelaako sillä se jalka. Oli mennyt sitten ulos ja ollut ihan ok taas.

Tulin koulusta niin oli ovella vastassa häntä heiluen ja halusi vain että olisin nakannut siiltä. Epäilen että olisiko epilepsiaa? Tilasin tänään lemmikkiin Vilmalle uuden ruokasäkin. Käyn keskiviikkona sen hakemassa ja jos Raijalla ei ole siellä asiakasta jututan häntä ,että mitä nyt Vilman kanssa kannattaisi tehdä?

Mehän käytiin vajaa kk sitten lääkärissä ja Vilmalta otettiin verikokeita ja pissanäyte. Lääkekuuri on edelleen päällä pissittiin. Verikokeet oli ihan ok.

Minä kävin pe sokerirasitustestissä. Ensin otettiin paastoarvo, sitten piti juoda litku ja otettiin 2 h päästä uus arvo. Tänään lääkäri soitti .Paastoarvo ok mut se 2 h arvo oli korkeempi ku ois saanu olla, eli heikentynyt sokerinsieto kyky. Meinaa sitä että muutaman vuoden sisään on sitten 2 lk diabetes.

Sairaanhoitajalle pitäis tilata aika että antaa ruokavalio ohjeita ym. Kaikki on kyllä teoriassa päässä vaan ku käytäntö tökkii...perkele!
Aamulla oon taas aloittanut laskemaan kaloreita. Herkut on nyt syöty. 6 kk päästä kontrolli tuossa sokerihommassa. Siihen mennessä pitäis saada painoa pois.

Tämmöinen maanantai täällä! Vettä sataa taas, kuinkas muuten :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti