tiistai 4. joulukuuta 2012

Kauppasilla

Lähdimme eilen katselemaan suksipaketteja. Tarkoituksena ostaa molemille sukset,
monot ,siteet, sauvat,hiihtoasut, hanskat ja pipot.
Ajelimme ensin tuohon Joutsensillan intersporttiin. Siellä ei montaakaan asiakasta näkynyt ja siellä suksipuolella oli yksi myyjä joka jutteli jonkun miehen kanssa mutta ei kyllä kaupantekoa näyttänyt olevan mistään.

Odottelimme 15 min. ja katselimme että onko tosi että täällä ei oo myyjää. Edelleen myyjä jutteli vain sen miehen kanssa. Päätimme että saahan niitä suksia muualtakin ja lähdimme kävelemään ovea kohti. Sen jälkeen myyjä huuteli perään että mitä ois laitettu? Otti kyllä niin päähän että en puhunu mitään ja käveltiin pois.

Ei ollut siellä pikkurahan puutetta sillä varmaan meidän ostokset olisi tehnyt 1000€ pintaan. Ajelimme sitte Budgetsporttiin. Siellä myyjä oli asioissa, mutta tuli heti palvelemaan kun vapautui. Sieltä käymme huomenna hakemassa suksipaketit :)

Tänään kävimme prismassa kaupassa ja siellähän sattui vielä tämän päivän olemaan s-etupäivät. Ostin parit joululahjat jo sieltä kun sai alennusta nyt 15 %.

Meidän ranskatar ei oikein tykkää näistä pakkasista. Meinaa keskuslukitus jäätyä, ovet ei mene kaikki lukkoon tai kaikki eivät aukea. Noo jospa se lauhtuisi pikkuhiljaa.

Loppuviikko onkin vapaata koulusta. Ensiviikko luetaan ruotsia ja seuraava englantia ja sitten alkaakin joululoma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti