sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Ruskareissu pohjoiseen....




























































Reissusta on selvitty turvallisesti takaisin kotiin :) Kyllä nyt taas jaksaa, kun on saanut piristystä.
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Kolme iltaa käytiin tanssaamassa. Eilen illalla oltiin Hullun poron arenaalla katsomassa Frederikkiä. Kyllä Reetu osaa naiset hurmata <3 Aamulla oli jalat kipeät ja ääni hukassa ku illalla piti niin kovasti laulaa ja tanssia Reetun tahtiin.

Kävimme eilen Kätkätunturilla patikoimassa.Reissun pituus oli yhteensä noin 9 km kävelyä. Välillä oli vähän märempiä kohtia, mutta ihan hyvä oli kävellä. Ylämäet meinasi vähän puuskututtaa , huh huh...laitoin tähän nyt kuvia maisemista ja ruskasta.
Parempiaki ruska syksyjä on pohjoisessa nähty.

Kävimme eilen myös Levihotellin elämyskylpylässä pulikoimassa.Illalla meinas olla jo väsy kun piti lähti tanssaamaan, mutta päätettiin että periksi ei anneta kun tänne asti on tultu. Puoli kolmeen asti jaksoin sitten oli pakko lähteä nukkumaan. Olin eilen ihan vesilinjalla,niin uskalsin tänään ajaa autoa turvallisin mielin. Rovaniemellä olikin puhallusratsia.

1 kommentti:

  1. Heippodei,kyllä teillä on ollunna ihanaa,kuvista päätellen.Voi kun joskus pääsis lapissa käymään,siellä on väriloistoa kyllä:),hienoja kuvia olet ottanu Lapin matkastanne,Kiitos olipa mukavaa olla näin virtuaalisesti mukana,en meinannu perässä pysyä,heh!
    Mukavaa keskiviikkoa♥

    VastaaPoista