tiistai 13. marraskuuta 2012

Eestin maalla

Heipsistä!
Viikonloppu menikin reissatessa. Lähdimme to puolilta öin bussilla matkustamaan Helsinkiä kohti. Aaamupäivällä menimme laivalla yli Viron puolelle ja siellä hotelliin. Oli pakko ottaa parin tunnin päikkärit että jaksoi illan valvoa. Edellinen yö meni valvoessa. Mukavaa oli ja välillä sai nauraa niin että vesi tippui norona silmistä. Nauru pidentää ikää, niinhän se oli 8)

Kävimme pe ja la iltana Helsinki baarissa laulamassa karaokea ja istumassa iltaa. Pe iltana kävimme Oliverissa syömässä ja ruoka ja palvelu oli kiitettävää niinkuin ennenkin. Kävimme tutustumassa myös Tallinnan tv torniin ja sieltä ajoimme Ulemisten kauppakeskukseen jossa sai jokainen suorittaa ostoksia sen mukaan kuin rahat riittivät.

Seuraava kohde oli Viinarannan Alko. Sinne kurautimme bussilla ja ei ku sinne ruuhkaan ihmettelemään että mitä ostais vai ostaisko mitään? Seurasin siinä tätä Suomalaisten osto kulttuuria ja se tarkoittaa kait sitä että kun halvalla saa sitä pitää rahdata aivan älyttömät määrät. Jokainen sai ostokset suoritettua ja seuraavaksi ajoimme hotelille. Tallinnassa on joku edullinen lankakauppa ja siellä ois naiset halunneet käydä mutta oli lauantaina suljettu jo 3 eli myöhästyimme:(

Sunnuntaina lähdimme puolen päivän aikaan ajelemaan takaisin Oulua kohti. Kotona olimme aamulla 3 aikaan, että semmonen reissu :)



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti